Stalker Wannabe


Warghhhh....lamenye xupdate blog nie..dh bersawang pon. Sorry la my dear blog, busy sikit dengan assignment yg xpernah nk habis nie. Hurm nk taw tak??? u all "KAKI BLOGGER" mesti suka ber-BLOGWALKING rite?? So tadi Najwan ada bace entry pasal sepasang couple nie....wowww...OMG!!! Sweet Gilerrrr!!!! Both ade blog and ape lagi...?? stalk habis-habisan lah....wahaha. But seriously im sooooo fucking impress + admire with their LOVE STRENGTH lah sampai taktaw nk ungkap mcm mana dah....Sweet gila kot!!!


Boleh kira hari2 jugak lah bukak diorang punya blog n bace entry diorang berulang kali [mcm org tak betol ja aku nie...jd stalker smpi mcm tu skali]. Haha... But nk taw tak dalam bnyk2 entry tu Najwan paling suka statement yg bawah nie ;

Soooo romantik gila lah weh!!!! sampai Najwan pulak terasa nk berCOUPLE sekarang jugak...tak sabar rasenye.....wahhh. Bahagia gila kot....ilysm

OMG!!! I'm desperate for love??? Maybe....lol

Pilihan Raya Kampus 2011

video

Pilihanraya Kampus Universiti Malaya ; 17-20Feb 2011


Tahniah kepada semua yang menang dan terima kasih kepada semua pihak yang telah terlibat dengan jayanya. Peace no war!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...