Lupakan yang lama dan mulakan yg baru

Salam semua.....dah tiga bulan lamanya I x update blog I neh. Rase rindu lah pulak. Tapi nk buat mcm mana, hidup kat matrik tu kejam sangat. Xder mase langsung nk update blog [yoyo oo jew]. So harini ini mula lah I nak merepek kat sini. haha. First nk crite kt kowang sumer yang I dah habis belajar kat matrik. But jiwa dan raga [bajet emo] masih ada kat Changloon, maybe tertinggal kat sane kot. So bila dh habis matrik ni mmg bnyk mase terbuang begitu sahaja. Rasa cam bosan giler la....mase kat matrik dulu rase cam nak balik rumah je....but skung rase mcm nk jadi budak matrik balik...haha. Erm post kali ni maybe x bnyk or xde gambar a coz phone I rosak. Waaa....sedeyh kot. Yang penting I dah habis matrik. Skung ni dok tunggu result ja. By da way, i ada ujian Munsyi kat sekolah ape ntah [lupe hehe] on this coming saturday. hope success la...lol.


Ni la phone aq yg rosak tuh...sedeyh la....

Thats all....see u later...daaa



4 Responses
  1. Asyraf Says:

    phone bru bile nk belinye?


  2. zulfelipe Says:

    ngah kumpul duit lah nie....sabaq la...aq xjd la nk bli arena...nk bli samsung...haha....ag lawa. ko dh bli ke ko nyer arena tu??


  3. Asyraf Says:

    aku nk simpan duit buat haji.lagi best


  4. zulfelipe Says:

    pigi larhh....lu punya hp tu dh nazak gila dowh....sampai penutup batery pon boleh slide...hahaha


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...