1st Ramadhan

Assalamualaikum semua warga blogger, sedar tak sedar hari ini dah start bulan ramadhan di mana semua umat Islam akan menyambut kedatangan bulan yang sangat mulia ini. Actually hari ini cadang nk berbuka puasa with family but ada program pulak dengan bebudak KEK. Dowang pon dah rancang utk berbuka bersama-sama kat Kampung Baru. Hurm...nak tak nak kena ikut jugak la....tapi best jugak la...special nye budak KEK ni ; suka ambil gambar, pantang nampak je camera.....fuh, terus lupa diri. haha. Its actually majlis berbuka puasa ja.









Finally just nk cakap yg budak KEK ni mmg suke sangat pozing amek gambar. haha. But apa-apa pun mmg best la keluar ngan korang. Hope dpt kuar lagi lain kali. Satu lagi kenangan indah dalam hidupku. Wahhh....ayat utk post kali ni mmg skema habis lah....haha


2 Responses
  1. Asyraf Says:

    aku 1st day pose makan kt umahh je weyyy


  2. Ezul Najwan Says:

    ala....xpe-xpe. 3rd day pose aku buke kat rumah. hehehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...