Intensif Course for this weekend

Hello guys....last week on 8-9May 2010 ada kursus buat web kat area Bangi. So sbg wakil syarikat I kne pergi la...hurm...hancus la cuti aq camni. xpe la nk wat mcm mana. On the first day, sampai-sampai ja sana terus menggigil.....sejuk gila. dah la orang kedua yang dtg awal. Air cond ape tah....sejuk gila punya. Tempat belajar pon not bad la....lawa n selesa. Then pukul 9am kelas pon mule la....hurm...mcm biase la kne introduce diri la. So dalam keadaan yg menggigil terus perkenalkan diri. Cuak bai....dah la sume adult ja yang dtg. aq sorang ja teenagers kat situ. Yang lain suma lecturer la, orang kementerian la, orang yg dh pencen pon ada. Hurm...kira aq la yg paling muda kat sana. haha.

Oh ya...lupa plak nk bg taw....ni kursus buat web menggunakan Joomla. Actually aq dah taw la sikit-sikit. So xda la kelam kabut sangat nk pickup ape yg cikgu tu aja kat depan. Tp org lain tu aq tgk mcm LAMPI ja....haha...huiskk....celupar betol mulut x mkn saman langsung. sowie


Then on the next day sambung kelas mcm semalam but kalo ikutkan jadual balik pukul 5.00ptg tp dh terlajak sampai 5.30 camtu. Kalo nk diikutkan blom balik ag coz nk uruskan gmbar. Tp aq x bli gambar [saving konon] so boleh la balik awal dr orang lain. kuang3. rase cam menyesal la pulak x beli gambar haritu, kalo bli boleh upload kat blog ni. hurm...
Kat sini la tempat aq berkursus...huhu

As a conclusion, mmg berbaloi la jadi wakil syarikat gi belajar kat sana. So lepas ni jadi webmaster la pulak...haha. Xpe la cuti hujung minggu cari ilmu. xde la membazir ja. btol tak??

1 Response
  1. Asyraf Says:

    ohh aku penah dengar joomla nihh. dulu ade mmber aku buat website pkai joomla ni.senang dia ckp.tp aku tak pahamm.huhu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...