Jalan2 Jumpa Artis


Malam semalam....semalam punya malam...ah sama ja...my coursemate ajak kuar g midnight movie, kat mane lg kalo bukan kat mid...dh itu yang paling dekat kan?? haha. So pukul 9 lebih camtu sampai la kat midvalley tu.

Then bila sampai kat sana 1st sekali mata aku nmpk Guardian....perfect!!! so disini lah terpisahnya aku ngan coursemate aq yg lain. Aq singgah Guardian ni sat semata-mata untuk beli "Air Mata Palsu" aku nih. sbb dah habis langsung

Then lepas ja beli bende ni aq pon carik la diorang....carik punya carik tak jumpa. sat kata ada kat surau sat kata ada kat mcd. haishhhh pening aku. bila aq sampai kt sana depa xdak pon. Thats IT!!! fed up terus masuk mcD dan makan la....apa lagi. Haha.

Yeah....nk bg taw satu dunia aq ni mmg pemangsa setia kpd BigMac. haha. Bila pi mcd ja mesti sapu BigMac, xpandang benda lain dah. hoho. Tiba2.....jengjengjeng....diorang call suruh aku pi kenny rodgers coz diorang suma ada kat sana. Baik Bos!!! japgi saya turun. Aku trus makan cepat2 nk pergi sane lah kononnye....haha. dlm perjalanan nk mencari kenny rodgers tuh.....tiba2 mcm ada sesuatu yg memanggil-manggil aku....aku toleh....wahhh, Big Apple rupanya. Apa lagi, xdapat tahan godaan itu lalu aku pon masuk, order, makan.


Haha 6bijik sekali aku tibai. mmg perot lembu betoi la aku nih, BigMac tadi pon xsempat nk hadam lagi weh. Dengan slow-relax-bersahajanya aku makan. mcm xdak apa yg berlaku. Then depa anta sms suruh cepat g kenny rodges tu. Ahhhh!!! Potong Stim betullah...haha


Selepas perut ini menjadi buncit sbb makan bnyk sangat, rasa mcm xlarat nk jalan jah. Haha. Dah toksah mengada!!! aku pon jalan dengan slownya (berat sangat perot) mencari Kenny Rodges. Akhirnya sampai juga. But yg aku peliknya....bila aku sampai tu diorang baru nak makan. "Apasal lambat sangat neh??? aku dh mkn dua kali dah" - Kata dalam hati. Pelik jugak kan??? aku ingat aku yang lambat. Haha


Back to Original recipe (tajuk entry kali ni) - Jalan2 Jumpa Artis. Dalam perjalanan aku yg slow membawa perut yg sarat dengan makanan mencari coursemate aku kt kenny rodges tu aku terserempak ngan 2 artis, 1st is Fahrin Ahmad dan 2nd Aril AF brape ntah.


Mcm bosan jer aku tgk diorang nih. Muka ketat seketat kain pelikat diperah sblum di sidai. Haha. Peribahasa suka suki tibai ja. Keluar sorang2 mcm xdak kawan ja. But I admit that aq pon mmg suka kuar sorang2 becoz senang nk pi mana2. Toksah pikir pasal orang lain. Tp bosan lah jadi artis, xdak sapa pon nk tegur diorang. Kesian....!!! huhu



Actually plan nk Midnight Movie....sabar menunggu detik 11.30pm kerana pada detik keramat itulah movie kami akan ditayangkan. Movie ape???


RED - Retired Extremely Dangerous


Mmg best jugak lah cerita nih...unsur : action dan lawak sikit. mmg layannnnnn!!!!


2 Responses
  1. cmacimot Says:

    perot ape ni weh ?
    makan x hingat dunia ke ?
    hahahaha


  2. Ezul Najwan Says:

    hahaha....perot lembu pon kalah agaknye. ni la akibatnya kalo dr pagi tak makan langsung. hehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...